Produk terbaru di MALAYSIA

Produk terbaru dipasaran MALAYSIA - Ab RocKet alat senaman khas untuk mengempeskan perut tanpa bersusah payah, Boleh dilakukan senaman ini di mana-mana, di ruang tamu sambil menonton atau berbual-bual, di bilik tidur, di halaman luar rumah, ditepi pantai atau dimana-mana anda suka, kerana alat ini ringan sahaja....
DAFTAR AHLI-DROPSHIP, isi jer form kat bawah tu: FREE... komisen dan bonus lumayan..

Followers

iklan

Thursday, September 15, 2016

AB Rocket Twister

Berminat sila hubungi:-
Tel/Wa: 0133914176
Hanya : RM130.00
RM160 termasuk pos-semenanjung

Tuesday, February 14, 2012

Program Dropship

Drop Shipping - salah satu komponen penting dlm e-commerce/perniagaan internet.Ia bukan satu perniagaan khusus. Ia adalah satu cara untuk dapatkan produk. Dropshipping ni macam berlari, berjalan dan menulis. Anda nak buat dropshipping, boleh… Buatlah. Tapi anda sebenarnya perlu tahu anda nak buat dropshipping apa? Itu soalan sebenarnya yang anda perlu jawab. Sebab, dropshipping ni bukan niche tersendiri. Dalam hampir semua niche anda boleh buat dropshipping. Dalam niche hiburan boleh, niche sukan boleh, niche outdoor boleh, macam-macam lah.

Dropship adalah satu konsep perniagaan yang mudah dan disarankan untuk mereka yang menceburi perniagaan internet kerana ia tidak memerlukan anda mengeluarkan modal dan menyimpan stok. Anda cuma perlu dapatkan gambar dan maklumat produk dari pembekal/dropshipper. Konsep dropship ni juga boleh dipanggil satu Teknik Jana Wang Tanpa Modal.

Memang seronok bisnes dropship ini kerana anda tidak perlu susah2 nak bungkus barang pun.. semuanya dilakukan oleh dropshipper anda.. Tugas anda adalah untuk ambik tempahan dari customer, hantar tempahan kepada supplier dan dapat untung.. itu sahaja! Mudah bukan..?? Urusan pos semuanya dilakukan oleh dropshipper anda.
Kepada yang berminat sila daftar kan diri.... Produk AB RocKet tengah laris sekarang...Keuntungan lumayan.


Petikan dari sumber cg...